Trädgårdsarbeten Mark

JP Maskintjänst – trädgårdsarbeten Mark

Vi strävar efter KVALITATIVA RESULTAT NÖJDA KUNDER

Välkommen till oss på JP Maskintjänst! Vi är din pålitliga partner när det kommer till trädgårdsarbeten i Mark. Vår högsta prioritet är alltid att lyssna på våra kunders behov och önskemål samt att leverera den bästa möjliga servicen. Vi ser fram emot att arbeta med dig och möta dina behov.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att begära en kostnadsfri offert. Du kan också läsa mer här.

Trädgårdsarbeten Mark

VILKA vi är

JP Maskintjänst är ett företag inom lantbruk och jordbruk. Vi har en stark arbetsmoral och står för våra åtaganden. Inget jobb lämnas ogjort, och vårt främsta mål är att se till att varje kund är nöjd med resultatet. Med vårt arbete är vi aktiva i Kungsbacka, Göteborg, Mark och Varberg med omnejd.

Trädgårdsarbeten Mark

Vad vi gör

Vi har en egen maskinpark som gör det möjligt för oss att arbeta med det mesta inom lantbruk och markarbeten. För oss är det viktigt att våra kunder blir helt nöjda, därför tar vi till oss eventuella önskemål och behov och anpassar arbetet efter dessa. Vi strävar efter långa och goda kundrelationer.

Våra tjänster

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av professionella tjänster för både privatpersoner och företag. Vårt tjänsteutbud inkluderar allt från gödselkörning till snöplogning. Oavsett ditt behov har vi kompetensen och utrustningen för att leverera pålitliga och skräddarsydda lösningar.

JP Maskintjänst

Borgaholm 1, 512 64 Holsljunga
073-622 29 80